Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Termenii și condițiile care figurează în această secțiune se aplică utilizării paginii web www.stradapotaissa.com. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a retrage termenii și condițiile în tot sau în parte.

LEGISLAȚIE

Legea aplicabilă comerțului efectuat pe prezenta pagină web este Legea 365/2002 privind comerțul electronic și OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, respectiv alte acte normative din domeniul legislației protecției consumatorilor.

DREPTURI DE AUTOR

Copyright © 2020 Asociația DAISLER, Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și drepturile conexe. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul pe paginawww.stradapotaissa.com în orice moment, oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie. Deasemenea, este interzisă transferarea datelor de pe pagină sau modificarea acestora, exceptând situațiile în care există acordul scris privitor la cele de mai sus. Pagina www.stradapotaissa.com și nicio parte componentă a acesteia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al proprietarului. Este interzisă copierea, transferarea, vinderea, reproducerea sau crearea de lucrări derivate din conținutul paginii noastre web. Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuală vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă de e-mail: stradapotaissa@gmail.com.

CONFIDENȚIALITATE

www.stradapotaissa.com poate deține informații despre dumneavoastră care pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe pagina www.stradapotaissa.com. Nicio informație nu va fi dezvaluită niciodată unei terțe persoane. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele ROMCARD – autoritatea națională de supraveghere a tranzacțiilor de acest tip. www.stradapotaissa.com nu solicită și nu stochează niciun fel de informații referitoare la cardul Dvs.

DESCRIEREA PRODUSELOR ȘI PREȚURILOR

Pagina www.stradapotaissa.com reprezintă un colectiv de florari din Cluj-Napoca și împrejurimi, care – în calitate de parteneri – oferă spre vânzare produsele lor prin intermediul nostru.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține vaze care nu sunt incluse în aranjamentul standard, excepții făcând produsele unde acest lucru este menționat explicit, sau promoțiile speciale. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc www.stradapotaissa.com poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel puțin egală cu cea a componenței florale înlocuite. Din cauza faptului că aranjamentele florale sunt produse realizate manual, uneori, e posibil ca modul de ambalare, precumși materialele utilizate la ambalare sau stilul de realizare să difere de cele prezentate în poza aranjamentului comandat. Deasemenea este posibil să existe mici diferențe între componența evidențiată în poză și cea detaliată în descriere. Componența din descriere este cea pe care o vor folosi florarii pentru realizarea buchetului sau aranjamentului floral.www.stradapotaissa.com face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe această pagină, prețul poate fi modificat fără preaviz sau poate conține erori de operare. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori ale softului sau defecțiuni tehnice apărute la server.

www.stradapotaissa.com nu practică prețuri ascunse.

Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu comanda produsului. Acesta nu conține taxa cursei de expediție care va gestionată de o companie de taxi.

COMANDA ȘI PLATA

Comanda se face prin intermediul paginii noastre web, prin alegerea produselor, completarea informațiilor de contact, comanda fiind finalizată exclusiv prin plata produselor.

Prin comanda plasată clientul garantează faptul că datele furnizate sunt reale, complete și corecte, www.stradapotaissa.com nefiind răspunzătoare pentru niciun prejudiciu decurgând din sau în legătură cu furnizarea unor date nereale, incorecte sau incomplete ori utilizate de către client fără permisiunea persoanei căreia acestea îi aparțin.

Plata produselor comandate se face exclusiv online prin card (Visa/Maestro/Mastercard) prin partenerii noștri de la PlatiOnline.RO. În acest sens vi se va cere să furnizați datele cardului Dvs., completând formularul care va apărea la finalizarea comenzii.
Pentru plata cu cardul tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele stradapotaissa.

 

LIVRĂRI ȘI PROGRAM DE LUCRU

Comenzile Dvs. sunt preluate de pagina web www.stradapotaissa.com în permanență, 24 de ore din 24. Livrările seefectuează în intervalul 10:00 - 18:00 exclusiv prin serviciul taxi pentru susținerea acestei industrii. Costul livrării comenzii prin serviciul taxi se achită de către client în baza calculului făcut de aparatul de înregistrare a taxei pentru cursa respectivă.

Partenerii www.stradapotaissa.com livrează comenzile într-un interval de 5 zile de la data plații exclusiv în Cluj-Napoca și împrejurimi (zonele deservite de taxi - Florești, Apahida, Dezmir, Baciu, Chinteni).

www.stradapotaissa.com face tot posibilul pentru ca livrarea comenzilor să se efectueze la data specificată de client, cu toate acestea pot exista situații în care livrarea la data specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, sărbători, vreme nefavorabilă, dezastre, lipsa stocului, forța majoră etc.

Este recomandat să completați în caseta „Adaugă o notă comenzii tale” din cadrul coșului cât mai multe informații pe care le considerați utile în privința bunei derulări a tranzacției.

POLITICĂ DE RETURNARE

Politica de returnare a produselor este conformă cu Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Astfel, pentru produsele care nu sunt perisabile, respectiv nu sunt susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid, puteți solicita retragerea din contractul încheiat prin intermediului unui e-mail trimis la adresa stradapotaissa@gmail.com.

Ne dorim ca clienții noștri să se bucure de produsele partenerilor noștri, astfel încât, dincolo de ceea ce prevede legea, vă propunem o politică de schimbare a produsului în privința celor perisabile, care sunt susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid. Astfel, dacă produsele comandate sunt în vădită neconcordanță cu ceea ce s-a livrat, vă solicităm respectuos să ne transmiteți un e-mail la adresa stradapotaissa@gmail.com prin care să ne arătați comanda plasată și produsul primit. Mai departe ne vom ocupa noi de îndreptarea situației apărute.

Modalitatea de returnare a sumei pe card : Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

GARANȚII ȘI LIMITĂRI

Tot ceea ce ține de această pagină este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție. www.stradapotaissa.com nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește aceastăpagină și produsele oferite. www.stradapotaissa.com nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care pagina web nu poate fi accesată de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. www.stradapotaissa.com își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe pagina web, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

În cazul în care produsele oferite de partenerii noștri nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere înlocuirea produsului ori returnarea imediată a sumelor încasate deja de www.stradapotaissa.com, dar nu și alte despăgubiri.

CONDIȚII LEGALE

Pagina web www.stradapotaissa.com functionează conform legislației din România. Pagina este înregistrată de Asociația Daisler - CIF 35678716 - strada Căpitan Grigore Ignat nr. 53 Cluj-Napoca, România.

LITIGII ȘI CONFLICTE

În cazul în care apar orice fel de conflicte și probleme sau situații care pot conduce la un litigiu vă rugăm să adresați un e-mail la adresa stradapotaissa@gmail.com. Vă vom răspunde în cel mult 24 de ore de la primirea e-mailului Dvs. în vederea rezolvării amiabile a situației apărute.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții, astfel că recomandăm clienților noștri să le revizuiască de fiecare dată când doresc să plaseze o comandă.